Bezoekerscentrum

Als u aankomt bij Kalverhouderij Beekzicht, ziet u meteen de glazen wanden van het bezoekerscentrum. Deze ruimte loopt van links naar rechts, dwars op de stallen. Van binnenuit levert deze ‘skybox’ een prachtig panorama op. U hebt vanachter het glas overzicht over de vier afdelingen van Kalverhouderij Beekzicht. Voor iedere consument de moeite van een bezoek waard. Maar ook een fantastische locatie voor bijeenkomsten!

Voor iedereen die benieuwd is naar de herkomst van kalfsvlees, is een bezoek aan Kalverhouderij Beekzicht een eyeopener. U leert hier meer over kalveren, de huisvesting van kalveren, maar ook de verzorging van kalveren en wat daarbij komt kijken. Dat is boeiend voor jong en oud! Komt u ook?
• Op werkdagen is het bezoekerscentrum vrij toegankelijk van 9.00 – 17.00 uur.
• Wilt u een groepsrondleiding? Dan maken we graag een afspraak met u.

Evenementen

In het bezoekerscentrum hebben we een ruimte gerealiseerd voor vergaderingen en bijeenkomsten. Hier is plaats voor circa 350 bezoekers. Organiseert u een evenement met een agrarisch karakter (of aanverwant)? Dan is Kalverhouderij Beekzicht een inspirerende locatie. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.
Neem contact met ons op voor meer informatie!

DIRECT CONTACT
telefoon
+31 (0) 342 41 6583
KUNNEN WE U ERGENS MEE HELPEN?
Wilhelm marketing